30 de gen. 2009

Dia Mundial de les Zones Humides

SEO/BirdLife Catalunya celebra el Dia Mundial de les Zones Humides


Diumenge 1 de febrer: estanys de Sils (La Selva, Girona)

Dissabte 7 i diumenge 8 de febrer: reserva natural de Riet Vell (delta de l'Ebre)


Podeu consultar el programa d'activitats a:


www.seo.org

www.sils.cat

www.estanydesils.cat

http://estanysils.blogspot.com/


El lema d’aquesta edició és “AIGÜES AMUNT-AIGÜES AVALL: LES ZONES HUMIDES ENS CONNECTEN A TOTS” i recull la idea que tots estem interconnectats dins d’una conca hidrogràfica, de com poden repercutir en nosaltres les activitats que vénen d’aigües amunt del lloc on vivim i de com les nostres repercuteixen als que estan aigües avall.


SEO/BirdLife se suma a la celebració organitzant activitats en diferents zones humides, per a sensibilitzar els ciutadans sobre la importància de la conservació d’aquests espais naturals fonamentals tant per als ocells com per a les societats humanes.


A més a més, la celebració estarà vinculada a la campanya de SEO/BirdLife ALES SOBRE AIGUA que pretén que s’aprofiti el nou panorama normatiu del segle XXI per retornar la vida i l’aigua a les nostres zones humides. L’elaboració dels nous Plans de Conca sota la Directiva Marc de l’Aigua de la UE per al desembre de 2009 és una oportunitat d’or per donar un salt qualitatiu en la gestió de l’aigua.


SEO/BirdLife a Catalunya

c/ Múrcia 2-8, local 13 (baixos interior). Barcelona 08026
Tel/Fax 93 289 22 84
correu-e:
catalunya@seo.org

Web: www.seo.org; www.seo.org/?catalunya


SEO/BirdLife és una associació per a l'estudi i la conservació de les aus i els seus hàbitats, representant de BirdLife International a l'estat espanyol.